Szolgáltatásaink

fogaszati_konzultacio

Fogászati konzultáció

dentalis_fotozas

Diagnosztika

szajsebeszet

Szájsebészet

csontpotlas

Csontpótlás

implantacios_fogpotlas

Implantációs fogpótlás

fogpotlas

Fogpótlás

esztetikus_betetek

Esztétikus betétek

panorama_rontgen

Dentális fotózás

dentálhigiénia

Dentálhigiénia és prevenció

a legmodernebb technológiákat alkalmazzuk

digitális fogászat

Analóg lenyomatvételi eljárások helyett digitális szájscannerrel veszünk mintát a szájüregről, melyet egy felhő alapú szoftveren keresztül továbbítunk a fogtechnika felé.

Partner fogtechnikusaink ez alapján a digitális minta alapján számítógépes tervezéssel, úgynevezett CAD/CAM design-nal tervezik meg és gyártják le (3D nyomtatók és 3D frézgépek segítségével) a legmodernebb anyagokból készülő fogpótlásokat. Így az emberi hibafaktor szinte 100%-ban kiküszöbölhető és század milliméter pontossággal illeszkednek az így elkészült fogpótlások a szájüregben.

digitális sebészeti eljárások

Szájsebész kollégáink egy speciális szoftver segítségével összefésülik a 3D CBCT (digitális röntgen képalkotó eljárás) és a szájscannelés során kapott fájlokat, melyek segítségével századmilliméter pontossággal betervezik a beültetni kívánt implantátum pontos pozícióját.

A digitális műtéti tervezés után 3D nyomtatóval sebészi fúrósablonokat gyártatunk le, melyek a műtét során vezetik a szájsebész kezét. Így az implantátum az előre meghatározott pozícióba kerülhet be és akár azonnal ráhelyezhető a szintén előre megtervezett és 3D nyomtatóval legyártatott ideiglenes korona.